Bestilling

Hos Buchwald’s Kafferisteri kan du bestille varer via vores hjemmeside på buchwalds.dk.

Forbehold

Buchwald’s Kafferisteri tager forbehold for pris og skrivefejl og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre gældende priser og tekst.

Salg og levering

Når du har handlet og betalt på www.buchwalds.dk modtager du en ordrebekræftelse på mail. Varerne og fakturaen afsendes med GLS, når varerne er afsendt trækkes beløbet. Alle priser på www.buchwalds.dk er angivet i dkk og er inklusiv dansk moms, afgifter og told mv. Oplys venligst mobil nummer og mailadresse, således at vi kan kontakte dig, og give besked om den forventede leveringstid, såfremt varen ikke er på lager.

Fortrydelsesret

Returnering/ombytning:

Kunden har altid 14 dages returret. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan det kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for at returnerer varen. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og returnere varen og fortryde købet.

Buchwald’s Kafferisteri
Gartnervangen 6
3700 Rønne
Tlf. + 45 26246390

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummer til dig ved en overførsel til din bank når Buchwald’s Kafferisteri har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil Buchwald’s Kafferisteri kontakte dig for at få oplyst hvortil købesummen skal returneres.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Reklamationsret

Reklamationsretten dækker ikke fejl som er sket hvis kaffen ikke har været opbevaret forsvarligt altså tørt, koldt og mørkt. Reklamation over kaffen, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Buchwald’s Kafferisteri indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Betaling

Når du bestiller dine varer online kan du betale med nedenstående betalingsmidler:

Faktura

(kun for virksomheder)

Bankoverførsel

Ved betaling via manuel bankoverførsel skal ordrenr. oplyses, hvorefter varen sendes, når betalingen er registreret.
Bankoverførsel reg. nr. 0650 – konto nr. 3498589927

Online betaling via Quickpay

 • Du kan kun betale med nedenstående korttyper:
 • Der tages et kortgebyr, afhængigt af hvilket kort der anvendes, samt beløbets størrelse. Kortgebyret dækker omkostningerne til kortudsteder og transaktionen ifm. online køb
  • Dankort, Visa/Dankort og eDankort: 0,00 kr.
  • Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron udstedt i Danmark: 1,30 %
  • American Express kort udstedt i Danmark: 1,25 %

  Gebyret tillægges efter der er valgt korttype i betalingsvinduet, efter du har klikket på ‘Betal online’.

 • Når din online betaling er registreret modtager du en e-mail med bekræftelse.

Sikker onlinebetaling
Buchwalds.dk benytter en professionel webshopløsning fra Quickpay.dk. Quickpay’s Betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS.

Al kommunikation mellem Quickpays Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Quickpays Betalingssystem og NETS betalingsserver.

Fragtpriser

Vi henviser til Post Danmarks fragtpriser op til 20 kg. Over 20 kg benytter vi fragtmand, og prisen aftales individuelt. Fragtomkostninger i forbindelse med reklamations returnering påhviler kunden.

Force majeure

Strejke, lockout, brand eller anden force majuere, der direkte eller indirekte har indflydelse på ordrens gennemførelse, berettiger Buchwald’s Kafferisteri til at udskyde leveringen.

Personlige oplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Betaling kan foregå med Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Buchwalds Kafferisteri effektuerer betalingen, når varerne er afsendt. For abonnementsordninger effektueres betaling d. 1. i hver måned.

Abonnement:

Tegner du et abonnement hos Buchwalds Kafferisteri accepterer du at vi løbende trækker betaling for de bestilte varer. For abonnementsordninger fremsendes et login til Buchwalds Kafferisteri kundeportal. Du kan her stoppe dit abonnement til hver en tid. Stopper du dit abonnement slettes dine betalingskort oplysninger. Du kan også slette dit betalingskort fra vores kundeportal manuelt. Er dit betalingskort udløbet el. blevet spærret, vil du modtage en email fra os med instruktioner om hvordan du kan opdatere dine oplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de produkter, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment. m.v.Oplysningerne anvendes til målretning af produkter og eventuelt annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@buchwalds.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Buchwalds Kafferisteri
Gartnervangen 6
3700 Rønne
Telefon: 26246390
Email: info@buchwalds.dk

CVR: 26498074