Bestilling

Hos Buchwald’s Kafferisteri kan du bestille varer via vores hjemmeside på buchwalds.dk.

Forbehold

Buchwald’s Kafferisteri tager forbehold for pris og skrivefejl og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre gældende priser og tekst.

Salg og levering

Når du har handlet og betalt på www.buchwalds.dk modtager du en ordrebekræftelse på mail. Varerne og fakturaen afsendes med Post Danmark samme dag betalingen registreres. Alle priser på www.buchwalds.dk er angivet inklusive dansk moms, afgifter og told mv. Oplys venligst mobil nummer og mailadresse, således at vi kan kontakte dig, og give besked om den forventede leveringstid, såfremt varen ikke er på lager.

Fortrydelsesret

Returnering/ombytning:

Kunden har altid 14 dages returret. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan det kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for at returnerer varen. Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse og returnere varen og fortryde købet.

Buchwald’s Kafferisteri
Skansevej 8A
3700 Rønne
Tlf. + 45 26246390

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummer til dig ved en overførsel til din bank når Buchwald’s Kafferisteri har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil Buchwald’s Kafferisteri kontakte dig for at få oplyst hvortil købesummen skal returneres.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Reklamationsret

Reklamationsretten dækker ikke fejl som er sket hvis kaffen ikke har været opbevaret forsvarligt altså tørt, koldt og mørkt. Reklamation over kaffen, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Buchwald’s Kafferisteri indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Betaling

Når du bestiller dine varer online kan du betale med nedenstående betalingsmidler:

Faktura

(kun for virksomheder)

Bankoverførsel

Ved betaling via manuel bankoverførsel skal ordrenr. oplyses, hvorefter varen sendes, når betalingen er registreret.
Bankoverførsel reg. nr. 0650 – konto nr. 3498589927

Online betaling via Quickpay

 • Du kan kun betale med nedenstående korttyper:

korttyper_jct_dk_visa_master

 • Der tages et kortgebyr, afhængigt af hvilket kort der anvendes, samt beløbets størrelse. Kortgebyret dækker omkostningerne til kortudsteder og transaktionen ifm. online køb
  • Dankort, Visa/Dankort og eDankort: 0,00 kr.
  • Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron udstedt i Danmark: 1,30 %
  • American Express kort udstedt i Danmark: 1,25 %

  Gebyret tillægges efter der er valgt korttype i betalingsvinduet, efter du har klikket på ‘Betal online’.

 • Når din online betaling er registreret modtager du en e-mail med bekræftelse.

Sikker onlinebetaling
Buchwalds.dk benytter en professionel webshopløsning fra Quickpay.dk. Quickpay’s Betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS.

Al kommunikation mellem Quickpays Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Quickpays Betalingssystem og NETS betalingsserver.

Fragtpriser

Vi henviser til Post Danmarks fragtpriser op til 20 kg. Over 20 kg benytter vi fragtmand, og prisen aftales individuelt. Fragtomkostninger i forbindelse med reklamations returnering påhviler kunden.

Force majeure

Strejke, lockout, brand eller anden force majuere, der direkte eller indirekte har indflydelse på ordrens gennemførelse, berettiger Buchwald’s Kafferisteri til at udskyde leveringen.

Personlige oplysninger

Vi gør opmærksom på at Buchwald’s Kafferisteri til enhver tid følger den gældende lovgivning for behandling af firma-og personoplysninger, hvorfor alle informationer behandles fortroligt.
Det vil til enhver tid være muligt personligt at få oplyst eventuelle registrerede informationer, samt at få dem slettet såfremt dette ønskes. Ingen informationer kan på noget tidspunkt videregives eller sælges til tredje part.

Når du handler på buchwalds.dk, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se hvilke informationer vi indsamler og hvad de bruges til.

Navn og adresse – For at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn og din adresse.

E-mailadresse – Dette felt skal udfyldes, således at vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.

Telefonnummer – Skulle der opstå problemer med din bestilling, anbefaler vi, at du oplyser telefonnummer, således at vi kan komme i kontakt med dig.

Har du spørgsmål så ring, eller kom forbi til en kop kaffe


+45 26 24 63 90
Gartnervangen 6, Rønne
Åbent lørdage 10.00 - 13.00

Find os på:

Made by Hybl Media